Novi vizualni identitet Varte

Novi vizualni identitet Varte
01tra

S ovom kampanjom, Johnson Controls ulaže u budućnost: Na tržištu koje se proteklih godina stalno mijenjalo, robna marka VARTA predstavlja se suvremeno i inovativno. Slogan: Sve počinje s VARTA.om" izražava vodeću poziciju ove marke na tržištu starterskih akumulatora prije i sada - i upućuje na duboko povjerenje kupaca i poslovnih partnera.

Na temelju više od 125 godina iskustva, kao i mnogih dosadašnjih uspjeha, VARTA uživa veliko povjerenje, i kod dobavljača i kod krajnjih kupaca. Važno je također naglasiti kako je VARTA jedan od vodećih dobavljača za proizvođače autmobila. Sada se Vartini akumulatori mogu još bolje razlikovati i istaknuti, a PowerFrame logotip na njima jamči kupcima kupovinu najbolje kvalitete.

17. siječnja diljem Europe predstavljen je novi vizualni identitet, najvećom kampanjom ikad u povijesti tvrtke. Na taj način, Varta je dosegnula do više od pet milijuna korisnika u isto vrijeme.

Tvrtka CIAK, kao generalni distributer marke Varta za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, također je svojim klijentima predstavila novi logotip, novi slogan i novi izgled Varte. CIAK prati puls tržišta te osim vrhunske tehnologije i besprijekorne snage, nudi i izvanrednu podršku svojim klijentima.

Sve počinje s Vartom.

Najnovije aktualnosti

CROCPA - mreža skupljanja ambalažnog otpada za 2018.

u tijeku je akcija skupljanja ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja. Tvrtka CIAK je u suradnji s udrugom CROCPA izradila novi plan lokacija i termina preuzimanja otpada za 2018. godinu.

Novi certifikati Johnson Controlsa

Johnson Controls je za svoje marke akumulatora VARTA Professional i Optima dobio prestižne certifikate kuće Germanischer Lloyd koji omogućuje prvu ugradnju ovih akumulatora u brodove.

Novi uređaj za obradu otpada u tvrtki C.I.A.K.

Tvrtka C.I.A.K. dobila je sredstva za provedbu projekta u sklopu programa „Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika“. Sredstva su dodijeljena od strane Ministarstva poduzetništva i obrt

Novo: antifriz Pilot-S

C.I.A.K. sa zadovoljstvom predstavlja novi vrhunski proizvod u svojoj ponudi: antifriz Pilot-S.

Besplatno provjerite vaš akumulator!

Oštra zima može znatno utjecati na rad Vašeg akumulatora. A kako to obično biva, baš onda kad Vam najviše treba, zima pokaže svoje zube i akumulator ostane bez snage.