Novi certifikati Johnson Controlsa

Novi certifikati Johnson Controlsa
01svi

Johnson Controls već je nebrojeno puta dokazao kvalitetu svojih akumulatora. Ovaj puta to je potvrdila i jedna od najcijenjenijih certifikatorskih kuća u Europi i svijetu, Germanischer Lloyd.

VARTA Professional LFD i LAD te svi modeli Optima akumulatora okitili su se certifikatima koji omogućuju njihovu ugradnju u plovima u obliku prve ugradnje. Industrija izgradnje plovila tako je postala bogatija za još jednog vrhunskog partnera, a korisnici više ne moraju sumnjati u svoju sigurnost na pučini.

Certifikate pogledajte klikom na nazive:
GL certifikat Varta
GL certifikat Varta LFD
GL certifikat Varta LAD
GL certifikat Optima

Najnovije aktualnosti

CROCPA - mreža skupljanja ambalažnog otpada za 2018.

u tijeku je akcija skupljanja ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja. Tvrtka CIAK je u suradnji s udrugom CROCPA izradila novi plan lokacija i termina preuzimanja otpada za 2018. godinu.

Novi vizualni identitet Varte

Diljem Europe, VARTA je predstavila novi logotip, novi slogan, novi izgled proizvoda i novi vizualni identitet marke.

Novi uređaj za obradu otpada u tvrtki C.I.A.K.

Tvrtka C.I.A.K. dobila je sredstva za provedbu projekta u sklopu programa „Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika“. Sredstva su dodijeljena od strane Ministarstva poduzetništva i obrt

Novo: antifriz Pilot-S

C.I.A.K. sa zadovoljstvom predstavlja novi vrhunski proizvod u svojoj ponudi: antifriz Pilot-S.

Besplatno provjerite vaš akumulator!

Oštra zima može znatno utjecati na rad Vašeg akumulatora. A kako to obično biva, baš onda kad Vam najviše treba, zima pokaže svoje zube i akumulator ostane bez snage.