Besplatno provjerite vaš akumulator!

Besplatno provjerite vaš akumulator!
01sij
Oštra zima može znatno utjecati na rad Vašeg akumulatora. A kako to obično biva, baš onda kad Vam najviše treba, zima pokaže svoje zube i akumulator ostane bez snage.

Kako se to ne bi dogodilo i kako biste provjerili stanje Vašeg akumulatora, CIAK Vam je, u suradnji s Johnson Controlsom, ove zime omogućio besplatno testiranje Vaših akumulatora kod svih ovlaštenih VARTA servisnih partnera.

Ne prepustite Vašu svakodnevnu vožnju varljivim zimskim uvjetima - na vrijeme provjerite stanje Vašeg akumulatora. Stručnjaci u ovlaštenim servisima testirati će Vaš akumulator te Vam pokazati rezultate testiranja i preporuke oko zamjene akumulatora.

Sačuvajte njihovu preporuku u servisnoj knjižici i tako će Vam, u slučaju potrebe, izbor pravog VARTA akumulatora biti na dohvat ruke. Na taj način možete biti sigurni kako ćete dobiti pravi VARTA akumulator za Vaše vozillo. Inovativna tehnologija i dokazana VARTA kvaliteta jamče najviše standarde pouzdanosti tijekom cijele godine.

Najnovije aktualnosti

CROCPA - mreža skupljanja ambalažnog otpada za 2018.

u tijeku je akcija skupljanja ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja. Tvrtka CIAK je u suradnji s udrugom CROCPA izradila novi plan lokacija i termina preuzimanja otpada za 2018. godinu.

Novi certifikati Johnson Controlsa

Johnson Controls je za svoje marke akumulatora VARTA Professional i Optima dobio prestižne certifikate kuće Germanischer Lloyd koji omogućuje prvu ugradnju ovih akumulatora u brodove.

Novi vizualni identitet Varte

Diljem Europe, VARTA je predstavila novi logotip, novi slogan, novi izgled proizvoda i novi vizualni identitet marke.

Novi uređaj za obradu otpada u tvrtki C.I.A.K.

Tvrtka C.I.A.K. dobila je sredstva za provedbu projekta u sklopu programa „Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika“. Sredstva su dodijeljena od strane Ministarstva poduzetništva i obrt

Novo: antifriz Pilot-S

C.I.A.K. sa zadovoljstvom predstavlja novi vrhunski proizvod u svojoj ponudi: antifriz Pilot-S.